Gå med

Endast medlemmar i den militärhistoriska upplevelseklubben Pennan & Svärdet har möjlighet att införskaffa dessa mycket speciella utrustningsdetaljer. Utrustningsdetaljerna är speciellt framtagna för personer med militärhistoriskt intresse, och återfinns aldrig i butiker eller i webbshoppar. Klubben är öppen för alla, att gå med tar endast några minuter. Låter det intressant? Läs vidare!

14 gånger om året kommer medlemstidningen Pennan & Svärdet hem till dig, direkt i brevlådan. Tidningen är fullspäckad med intressanta artiklar om de ämnen som berörs av de senaste och bästa böckerna inom militärhistoria. Pennan & Svärdet är en militärhistorisk upplevelseklubb av och för entusiaster, det är du som medlem som påverkar bokutbudet i medlemstidningen.

Du riskerar ingenting!

Pennan & Svärdet har inget köptvång och ingen medlemsavgift! Det finns bara en enda medlemsregel – vill du inte ha den utvalda förmånsboken så måste du avbeställa den. Du tackar enkelt nej till förmånsboken via din digitala Pennan & Svärdet, du kan också mejla, ringa eller faxa. Och du kan givetvis gå ur klubben när du vill. Kom ihåg att vi skickar ut särskilda e-brev för att påminna om sista svarsdag, förutsatt att du tillåter att vi skickar e-brev till dig förstås, så att du aldrig riskerar att få något du inte vill ha.

Mycket kunskap finns bara i klubben!

Flera av böckerna erbjuds med ensamrätt för klubbens medlemmar, du kan inte hitta dem i bokhandeln eller på nätet. Klubben är en stiftelse, som drivs utan vinstintresse. Pengar som kommer in läggs på nya bokprojekt.

Du har allt att vinna!

Du tar ingen som helst risk. Enda upplevelseklubben utan medlemsavgift, ingen bindningstid och inget köptvång! Vi påminner dig om sista svarsdag!

Gå med idag!
Signatur

Lennart Uller
Överste, ordförande i SMB